Fri faktura med Klarna & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura med Klarna & 14-dagar öppet köp

 • Över 100.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Oktober!
 • Fri frakt över 299kr
https://www.skinroller.se/image/3869/Sa-funkar-microneedling.jpg

Så funkar microneedling med Skinroller

Ta din hudvård till nästa nivå med microneedling och Skinroller PRO. Microneedling har blivit populärt de senaste åren eftersom det är vetenskapligt bevisat att minska synligheten av rynkor och fina linjer, bristningar, celluliter, pigmenteringar och ärr.

Vad är microneedling?

Syftet med en microneedlingbehandling är att skapa en kontrollerad skada, som i sin tur stimulerar hudens produktion av kollagen vilket får huden att reparera sig själv. Med hjälp av till exempel en dermapen på salong eller en Skinroller PRO för hemmabruk gör man små, små hål i huden som triggar igång hudens egen läkningsprocess. Microneedling bidrar till att hudtonen jämnas ut, blir mer elastisk, slät, spänstig och därav ser mer ungdomlig ut. Behandlingen passar alla som vill förbättra sitt hudtillstånd oavsett hudtyp, hudton, ålder eller kön.


KÖP SKINROLLER HÄR

Varför ska du använda microneedling? 

Genom att göra små mikrohål i huden kan man påverka huden till att producera mer kollagen. Detta sker på grund av att man skadar huden lätt, vilket får den att producera ny, kollagenrik hudvävnad. Med åldern förlorar huden sin spänstighet och fasthet, samtidigt som det uppstår fina linjer och rynkor. En anledning till detta är att ens kollagenproduktion har minskat. Microneedling är ett effektivt sätt för att återfå detta och samtidigt få huden att se mer ungdomlig ut. Till följd av att man uppmuntrar till en ökad kollagenproduktion stimuleras huden till att skapa nya och friska hudceller. 

För maximalt resultat kan man komplettera microneedling-behandlingen med ett serum anpassat utefter ens hudtyp. Detta sker på grund av att nålarna ökar absorptionen av dina hudvårdsprodukter med upp till 200 procent. Tidigare kunde man endast göra behandlingen på en salong, men med hjälp av en Skinroller (även kallad dermaroller) kan man uppnå lika bra resultat hemma i badrummet.

KÖP SKINROLler

Så förbättrar Skinroller PRO din hud


Skinroller PRO är en roller som bygger på microneedlingmetoden och som består av hundratals nålar som perforerar huden lätt och därmed skapar kontrollerande microskador. Detta sätter igång hudens egna läkningsprocess och den börjar reparera sig självt, vilket leder till att nya hudceller skapas som i sin tur förbättrar och jämnar ut hyn.

Vår Skinroller PRO består av 192 äkta och individuella nålar i kirurgiskt titan. Skillnaden mellan Skinroller PRO och andra dermarollers är att många istället har metallskivor med 540 nålar. Inga kliniska studier har utförts på sådana rollers, i jämförelse med rollers med äkta nålar som Skinroller PRO. Vår Skinroller PRO är kvalitetssäkrad med en CE-märkning, som innebär att den är säker att använda och ger en effektiv behandling hemifrån. Med detta resultatinriktade skönhetsverktyg kan du behandla hudtillstånd så som bristningar, celluliter, ärr, håravfall och rynkor. Du kan använda Skinroller PRO både i ansiktet och på kroppen och den finns i tre olika nålstorlekar: 0.5mm, 1.0mm och 1.5 mm.

Skinroller PRO med 0.25 mm långa nålar lämpar sig bäst för områden där huden är tunnare så som runt om ögonen. (Nyhet, lanseras hösten 2020). 

Skinroller PRO med 0.5 mm långa nålar lämpar sig bäst för att behandla acne- och acneärr, eksem, porer, ärr, pigmentfläckar samt rynkor och fina linjer i ansiktet.

Skinroller PRO med 1.0 mm långa nålar är effektiv mot djupare acneärr samt djupare ärr i ansiktet, ärr på kroppen och slapp hud på hals och dekolletage. 

Skinroller PRO med 1.5 mm långa nålar rekommenderar vi att man behandlar celluliter och bristningar med på till exempel lår, rumpa och mage. Är även effektiv på slapp hud på knän och armbågar. 

 

  

Instruktionsvideo: Så använder du din Skinroller

Så gör du - Fyra enkla steg

Rengör Skinroller
Steg 1

RENGÖR

Starta alltid med att noggrant rengöra ditt ansikte från smuts och make-up innan du startar behandlingen. Rengör sedan ditt verktyg med medföljande rengöringsspray.

Riktningar Skinroller
Steg 2

RULLA

Dela in ansiktet i fyra olika behandlingsområden. Med en lätt hand ska du sedan rulla din Skinroller PRO åtta gånger i fyra olika riktningar. 

Serum till Skinroller
Steg 3

APPLICERA

Applicera valfritt serum efter ditt personliga behov för att få ut maximal effekt av din behandling. Följ upp med en dag- eller nattkräm. 

Rengör din Skinroller
Steg 4

RENGÖR

Rengöring är A & O för en
lyckad behandling. Rengör ditt verktyg med medföljande spray och låt den sedan torka i sitt skyddshölje. 
Din Skinroller PRO behöver, precis som en rakhyvel, bytas ut efter ca 15 användningar.  

Skinroller recensioner

Exempelbild
 
Lovisa O

Skinroller PRO verkar på två plan, för det första möjliggör den bättre penetrering av dina skönhetsprodukter, för det andra skapar det mikroskador, vilket är vad som uppmanar kollagenproduktion och detta är mycket viktigt för en åldrande hud.

Exempelbild
 
Josefin C

Detta är fortfarande min älskling som jag använder ca 1-2 gånger i veckan. Jag har fått väldigt bra resultat då mina porer nästan är helt borta, nästa steg för mig blir nu att lägga till ett serum för mina ringar under ögonen.

Exempelbild
 
Josefin L

Mina ärr är nästan helt borta! Jag är så himla nöjd med min hud just nu. Jag kunde aldrig tro att det skulle komma tillbaka till att vara så bra.

Exempelbild
 
Ellinor B

Jag är nålrädd, men resultatet gör det värt! Detta gör jag 1-2 gånger i veckan, vilket kompletterar min vanliga hudvårdsrutin.

 

Varför välja Skinroller PRO?

Ute på marknaden finns det en mängd olika modeller av dermarollers. Kvaliteten skiljer sig dock betydligt bland de olika alternativen. Här är några anledningar till varför du ska välja just Skinroller PRO:

• Skinroller PRO består av 192 äkta och individuella nålar 
Många andra Skinrollers och dermarollers har endast metallskivor med 540 nålar. Inga kliniska studier har utförts på sådana rollers, i jämförelse med rollers med äkta nålar som just vår Skinroller PRO.

• Skinroller PRO är kvalitetssäkrad med en CE-märkning
Vilket betyder att den är helt säker att använda.

• Rekommenderad av hudläkare
Du får en effektiv behandling hemifrån som bygger på en vetenskapligt bevisad metod.

• Naturlig behandling
Skinroller PRO skapar kontrollerade, små mikrohål, vilket resulterar i att huden stimuleras till att producera nytt kollagen. Några positiva effekter av detta är att huden blir slätare, fylligare och ser ungdomligare ut.

• Flera användningsområden
Med Skinroller PRO får du ett resultatinriktat skönhetsverktyg som kan behandla hudtillstånd så som bristningar, celluliter, ärr, akne, håravfall och rynkor.

• Smärtfri behandling
Du kan använda Skinroller PRO både i ansiktet och på kroppen och finns i tre olika nålstorlekar: 0,5mm, 1,0mm och 1,5 mm.

• Maximal effekt av dina hudvårdsprodukter
Skinroller PRO kan öka absorptionen av dina hudvårdsprodukter med upp till 200 %. 

 • + VAR, NÄR OCH HUR

  Allt du behöver veta

  Vart gör man behandlingen? 
  Skinrollern är ett enkelt hudvårdsverktyg framtaget för personligt bruk. Detta betyder att du själv smidigt utför behandlingen hemma. 

  När och hur ofta?
  Vi rekommenderar att man inkluderar sin Skinroller i sin kvällsrutin. Beroende på användningområde kan du använda den 1-2 gånger i veckan.

  Hur?
  1. Rengör ditt ansikte från smuts och make-up innan du startar behandlingen. Sedan rengör ditt verktyg med medföljande spray.

  2. Rulla Skinrollern med lagom tryck i vertikala, horisontella och diagonala rörelser i ansiktet åt båda håll. 

  3. Applicera valfritt serum för önskad effekt på behandlat område.

  4. Rengör Skinrollern efter behandling med alkohol eller medföljande rengöringsspray. 

 • + PASSAR SKINROLLER ALLA HUDTYPER?

  VEM SKA INTE ANVÄNDA SKINROLLER?

  De enda tillfällen som du inte bör använda dig av microneedling/Skinroller PRO är om du behandlar huden med kortisonkräm, har allvarliga hudsjukdomar eller aktiv acne. Du bör även avstå från microneedling om du är gravid samt väldigt nyligen har genomgått en operation eller ansiktskirurgi. Om du är osäker kan du alltid höra av dig till våra hudterapeuter på kundtjanst@skinroller.se för en konsultation.

Vi rekommenderar 

Utvalda favoriter som fungerar perfekt för nybörjare inom microneedling