20% extra rabatt | Ange kod HBD20

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

20% extra rabatt | Ange kod HBD20

 • Över 100.000 nöjda kunder!
 • Köp nu, betala i slutet av Oktober!
 • Fri frakt över 399kr

1. Frågor om Skinroller PRO

 • + Vad är en skinroller?
  En Skinroller består av många små mikronålar som penetrerar huden och stimulerar tillväxt och förnyelse av hudceller. Du använder den genom att rulla hudrollern över problemområden på huden. Skinroller är tillverkad av kirurgiskt stål av högsta kvalité.
 • + Hur snabbt ser jag resultat?

  Det beror på vilka hudproblem du vill behandla och hur mycket huden behöver återskapa sig. Processen kan pågå i flera veckor men du ser ofta synliga förändringar redan efter en vecka. Förnyelse av det översta hudlagret sker ungefär var 40:e dag. Det innebär att efter bara ett par behandlingstillfällen kan förändringen vara betydande.

 • + Hur ofta ska jag använda min Skinroller?
  Vi vill varna för att det finns aktörer som rekommenderar att man ska göra microneedling i sitt hem flera gånger per vecka. Detta är inget vi rekommenderar och beroende på behandlingsområde ska du inte behandla din hud mer än 1-2 gånger per vecka med Skinroller. Det mest ideala är att använda din Skinroller endast 1-2 gånger per vecka med ett serum av hög kvalité. 

  Exempel på hur ofta man ska använda Skinroller i ansiktet: 

  0.5 mm: En gång i veckan till en gång per månad beroende på hur känslig hud du har.

  1.0 mm: Max tre gånger per månad.

  1.5 mm: En gång per månad.
 • + Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?
  Det beror på vilka hudproblem du vill behandla och hur mycket huden behöver återskapa sig. Processen kan pågå i flera veckor men du ser ofta synliga förändringar redan efter en vecka. Förnyelse av det översta hudlagret sker ungefär var 40:e dag. Det innebär att efter bara ett par behandlingstillfällen kan förändringen vara betydande.

  Nålarna på Skinroller kommer i olika storlekar och kan tränga olika djupt in i huden. Välj storlek baserat på vilken del av kroppen du vill behandla. Storlekarna varierar från 0,5 till 1,5 mm.

  0,50 mm:
  Detta är den minsta nålstorleken och den används i första hand på hud som är tunnare och ömtåligare. Perfekt att använda på ansiktet för att behandla mindre ärr och rynkor samt för att förebygga rynkorna. Vi rekommenderar även denna storlek för dig som vill behandla eller förebygga håravfall och tunnhårighet.

  1,00 mm:
  Denna storlek är perfekt för att reducera mellanstora till större ärr. Fungerar även effektivt mot nytillkomna rynkor, små bristningar och mindre celluliter på kroppen. Storleken bidrar till att ge dig en fastare hud och kan även användas för djupa akneärr.

  1.50 mm:
  Vår största nålstorlek är för dig som vill göra något åt större celluliter och djupare bristningar. Även denna storlek passar bra mot ärr. Använd på tjockare hud som på låren och rumpan. Denna storlek har även en god effekt på djupa ärr samt på kirurgiska ärr.
 • + Kan jag använda hudroller på sommaren?
  Ja, det går utmärkt att använda Skinroller under sommaren. Var dock försiktig med solen direkt efter användning om huden fortfarande är röd efter behandlingen. Du kan med fördel använda din Skinroller på kvällen så att huden får vila innan den utsätts för sol. Använd gärna en vårdande kräm som skydd mot ärr i solen och glöm inte att huden alltid mår bäst av en bra SPF.

2. Order & Retur

 • Hur lång tid är leveranstiden på min order?

  Din order skickas alltid iväg samma dag. Görs beställningen efter kl 11 skickas ordern iväg dagen därpå. Paket levereras till ditt närmaste utlämningsställe eller hem i din brevlåda. DHL snabbfrakt levereras till ditt närmaste utlämningsställe eller utlämningsstället du själv valt i kassan inom 1–2 vardagar.

  Vi erbjuder i dagsläget två olika leveransalternativ: 

  PostNord Varubrev 1-3 dagar (2-4 dagar i Norrland & Gotland) 
  Utdelning sker normalt sätt dagen efter att ordern kommit in till ombudet. Ibland händer det dock att förseningar uppstår pga väder eller andra omständigheter. Detta leveransalternativ gäller alltid som standard.

  DHL Service Point 1-2 dagar hos ombud
  Leveransen delas ut till ditt närmaste utlämningsställe inom 1-2 arbetsdagar. Medtag legitimation

 • Hur lång tid ligger min order hos ombudet?

  Ditt paket ligger normalt i 14 Dagar hos postombudet innan det returneras tillbaka till vårt lager i Götene. En sms-avisering skickas ut, hämtas inte paketet ut efter detta skickas även en emailavisering och en brevpåminnelse till dig. Outlöst paket debiteras med avgift på 299kr kronor för att täcka administrativa kostnader och straffavgifter från ombudet. Detta belopp kommer sedan att justeras på din befintliga betalning. 

 • Hur kan jag spåra mitt paket?
  Om du vill ha hjälp med att spåra ditt paket går det bra att kontakta oss på kuntjanst@skinroller.se alternativt att ringa oss. 

  Vid leverans till ditt utlämningsställe kommer du att få en avisering antingen på SMS eller hem i brevlådan. Du kan också följa ditt paket genom Postnords egen app om du har kopplat dig till denna.

  Aviseringen som kommer på SMS eller brev använder du sedan för att hämta ut ditt paket. Om du skulle radera din avisering eller av någon annan anledning tappa bort den är du välkommen att kontakta oss på antingen mail kundtjanst@skinroller.se eller telefon. 
 • Min order har inte kommit fram, vad beror det på?

  Om ditt paket inte kommit fram kan det bero på många olika orsaker. Ofta ligger paketet hos utlämningsstället även fast aviseringen inte har kommit fram på ett korrekt sätt. Om paketet fortfarande inte har kommit efter en vecka rekommenderar vi dig att kontakta oss på kundtjanst@skinroller.se eller på telefon så gör vi allt för att få fram din beställning. 

 • Skickar ni paket utomlands?

  Vi skickar i dagsläget ut paket till Sverige och Norge. Om du har en speciell förfrågan så vill vi självklart hjälpa dig. Kontakta då kuntjanst@skinroller.se

 • Hur gör jag en retur?
  Returrätten som gäller är 14-dagar på Skinroller.se. Om du vill göra en retur går det bra att kontakta kundtjanst@skinroller.se.

  Vid reklamation eller returnerat köp får du tillbaka dina pengar inom max 30 dagar från den dagen Skinroller mottog om reklamationen eller returen.
https://www.skinroller.se/image/3086/Kontakta-Oss-Desktop.jpg