Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans

Hur kan jag behandla mina hudproblem med microneedling?

På senaste tiden har microneedling blivit ett väldigt populärt sätt att behandla problemhy på, mirakelmetoden som alla pratar om. Men hur fungerar microneedling egentligen? För dig som lider av vanliga hudproblem som exempelvis bristningar, celluliter, rynkor och missfärgningar kan denna metod hjälpa dig att reducera dessa problem på ett enkelt och naturligt sätt. Tidigare har denna behandling endast gått att få på kliniker, men nu kan du köpa din egen hudroller och behandla dina problemområden enkelt hemma! Nedan förklarar vi mer ingående vad microneedling egentligen är och hur metoden verkar för att reducera dina hudproblem.

Vad är microneedling?

Så funkar det

Enkelt förklarat innebär microneedling att medvetet skapa små, kontrollerade skador i huden som triggar igång hudens egen läkningsprocess. När du gör detta på din problemhy bidrar detta till att den börja läka. Det huden behöver för att kunna läka och producera nya och friska hudceller är bland annat ämnet kollagen, då det är kollagenet som stimulerar ny hudtillväxt. När man blir äldre försämras som bekant de flesta av kroppens funktioner, och kollagenproduktionen drabbas ordentligt. Det är en av anledningarna till att din hy blir mer rynkig och sliten ju äldre du blir. För att hjälpa huden att läka sig själv behöver du alltså ge den en boost och för att öka produktionen av kollagen, och detta kan du göra med hjälp av microneedling.

Vill du testa en microneedling-metod som ger vetenskapligt bevisade föryngrade resultat på huden? Testa Skinroller här.

Hur behandlar jag min hy med microneedling?

Microneedling- skinroller

Det verktyg som används vid denna behandling är en så kallad Skinroller. Denna ser ut ungefär som en rakhyvel i form och storlek men har istället ett hundratal små nålar på skaftet som är format som en roller. Denna rullar du alltså försiktigt över dina problemområden och skapar dessa minimala, små skador på huden. Detta kan låta obehagligt, men är faktiskt ett av de säkraste och naturligaste sätten av de effektiva behandlingsmetoder som finns för att behandla hudproblem! För att boosta behandlingen ännu mer rekommenderar vi att du smörjer in med en passande kräm efteråt. Denna verkar då extra bra för att läka din hud direkt efter att du använt din Skinroller. Detta då huden precis öppnat upp sig och är extra mottaglig för att absorbera alla ämnen som finns i produkten du använder. En kräm som vi rekommenderar är Cicamed Vitamin C-Serum som du kan köpa här. Detta serum innehåller antioxidanter och vitaminer som ökar kollagenproduktionen och ger huden ny spänst och lyster.

Vill du testa en hemmabehandling med microneedling för en vackrare hy? Testa Skinroller här.

Varför borde jag testa microneedling?

 

Lider du av hudproblem och känner att du behöver en mer effektiv metod att behandla dessa på? Fungerar inte krämerna du testat, men en dyr behandling på klinik känns överambitiöst? Då är nog microneedling något för dig! Den positiva effekten av microneedling är väldokumenterad, vetenskapligt bevisad och rekommenderas av hudvårdsexperter världen över. Vår Skinroller är Sveriges mest sålda och finns i olika storlekar beroende på vad du vill behandla och hur känslig din hy är. Många tycker även att det är enkelt och bekvämt att kunna behandla själv hemma. Resultatet ser du ofta efter bara ett par veckor. Läs mer om Skinroller och köp din egen här.

Bildkälla: hbz.h-cdn.co

 

 

Behandla med skinroller

Microneedling har blivit ett väldigt populärt sätt att behandla problemhy på, mirakelmetoden som alla pratar om.