Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans

Vad är K-Beauty – skönhetstrenden alla pratar om?

Vad är K-Beauty? Du har säkert hört talats om trenden som tagit skönhetsvärlden med storm. K-Beauty står för Korean Beauty och kärnan i denna trend handlar om innovation, lekfullhet och kvalitet. K-Beauty har på senaste tiden vuxit sig otroligt stort i Sverige, vilket inte är så konstigt. Det koreanska folket är extremt innovativa och ligger långt före många andra kulturer när det kommer till utveckling av skönhetsprodukter. Till skillnad från västvärlden ligger deras största fokus när det kommer till skönhet inte kring hur du ser ut i relation till smink, utan hur välmående och vacker du och din hud är under makeupen. Vill du testa K-Beauty och ta ditt beauty game till nästa nivå? Vi på Skinroller har noga valt ut några av de mest populära och resultatinriktade nyheterna bland K-Beauty-produkter exklusivt till vår webbshop. Nedan guidar vi dig till varför du bör investera i K-Beauty och tipsar om vilka produkter du bör börja med!

Varför välja K-Beauty?

K-Beauty handlar om att erbjuda effektiva och skonsamma produkter med hög kvalité. Förutom att du ska kunna se omedelbara resultat tar man fram produkter som långsiktigt verkar vårdande för din hud, med aktiva ingredienser som verkligen gör skillnad. Tack vare den stora konkurrensen och utbudet har de koreanska företagen blivit experter på att hitta de senaste uppfinningarna, häftigaste förpackningarna och de mest effektiva och avancerade ingredienserna. Att denna trend blivit så otroligt populär med produkter som rekommenderas av hudvårdsterapeuter världen över är ingen slump. Att välja denna typ av skönhetsprodukter är därför alltid ett säkert kort, och en av de bästa investeringarna du kan göra!

3 produkter inom K-Beauty att testa nu

1. Silky Pore Primer

Denna utjämnande primer reducerar helt magiskt dina porer och fina linjer med hjälp av en unik formula av avancerade ingredienser.

Applicerar du denna primer innan du lägger din makeupbas, får du en jämn, slät och sammetslen hud som ger makeupen ett mer felfritt resultat. Ingredienserna i denna primer är speciellt framtagna med dubbla effekter godkända av MFDS (Koreanska mat- och läkemedelsadministrationen). Du får även en jämnare och finare hudton då denna formula ger en lätt bleker pigmentförändringar i  huden. Samtidigt ger denna primer en långsiktigt återfuktande effekt utan att få huden att kännas fet.

Köp "Silky Pore Primer" här. 

2. Vita-C Whitening Perfect Night Cream

Vitamin C nattkräm

Denna nattkräm från Chamos Acaci gör underverk för din hud medan du sover! Chamos Acaci är välkänt för att ta vara på naturliga ingredienser och med hjälp av avancerad forskning kombinera dessa skapa riktigt effektiva och resultatinriktade produkter. Genom en innovativ teknik i denna formula absorberas produkten på djupet och ger därför maximalt resultat. De kraftfulla antioxidanterna i denna nattkräm ger dig en mer klar och jämn hudton, samtidigt som den förebygger inflammation i huden och motverkar hudskador orsakade av fria radikaler. Fria radikaler är något som tyvärr drabbar de flesta och kan uppkomma på grund av allt ifrån solskador, föroreningar till att du använt hudvårdsprodukter med starka kemikalier. Gör dig själv en tjänst och investera i naturliga produkter som denna nattkräm berikad med Vitamin C, en av de absolut viktigaste vitaminerna för huden!

Köp "Vita-C Whitening Perfect Night Cream" från Chamos Acaci här.

3. Trouble Skin Solution Magic Powder

behandla akne 

etta fullkomligt magiska puder hjälper dig bli av med störande hudproblem för gott! Förutom att direkt mildra vanliga problem som inflammation, akne och fläckar, förstärker produkten även hudens försvar. Detta gör att du långsiktigt reducerar dina hudproblem och bygger upp en klarare, renare och friskare hud.

Köp "Trouble Skin Solution Magic Powder" här

Nyckelingredienserna och deras effekt:

Häxhaselextrakt: Reducerar akne och porer. Hyaluronsyra: Denna fuktbindande sockermolekyl lugnar och läker inflammation och sår. Japansk ädelcypressvatten: Stärker huden och gör den silkeslen, samtidigt som den lugnar känslig hy. Glycerin: Främjar hudens naturliga återfuktning genom att balansera vattennivån i huden. Salicylsyra: Denna exfolierande ingrediens bleknar ärr, reducerar glans och minimerar synligheten av porer. Bildkälla: 

 

 

 

Koreanska favoriter

Omnämda produkter i artikeln och andra spännande koreanska produkter.