Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans

Hudvårdsprodukter du behöver före och efter semestern

När vädret förändras, ändras även vår hy. Samma sak händer när vår livsstil ändras. När vi stressar varje dag, kan vi ofta se att huden påverkas av hur vi mår: mörka ringar under ögonen, akne, glåmig hud och listan bara fortsätter. När våren går mot sommar och temperaturerna stiger, får man oftast fetare hy. Men när man reser och flyger, påverkas huden ytterligare genom att den torkas ut. Torr hud framhäver hudproblem och det är det sista man vill när man ska på semester. Var bara lugn: Vi ska guida dig till hur du uppnår en strålande och fräsch hy före, under och efter din semester.

Före semestern

Innan du åker på semester kan det vara bra att boosta huden med fukt. Som du kanske har märkt, torkar huden ut när man flyger. Är din destination också en torr plats, fortsätter din hud vara torr.

Hyaluronsyra + Vitamin C

En populär kombination av ingrediener som gör susen är Hyaluronsyra + Vitamin C.  En produkt som innehåller hyaluronsyra är bra för den som vill hålla sin hud återfuktad och därmed motverka hudproblem som uppstår i följd av torr hy. Exempel på vanliga problem är överproduktion av talg och torrhets linjer. Vitamin C har förmågan att ge huden lyster. En perfekt multitasking produkt som passar såväl före semestern som under semestern är bästsäljande Neutriherbs Vitamin C Serum + Hyaluronic Acid

 

Microneedling

Inför semestern är det smart att verkligen investera i din hud. Vårdar du huden, behöver du inte täcka den med så mycket smink.

Om du inte har testat microneedling förut, måste du göra det några veckor innan semestern. Du behöver inte ens gå till en salong: du kan enkelt göra behandlingen hemma med en Skinroller. Skinrollern kan behandla allt från ärr, pigmentfläckar, stora porer och ojämnhet. På grund av de små nålarna, skapas en mikroskada i huden som sätter igång en läkningsprocess. Läkningsprocessen förbättrar huden i det området och snart ser du hur ärr och pigmentering bleknar. Du kan även använda Skinrollern på andra delar av kroppen. Du kan till exempel behandla bristningar för att göra dem mindre synliga.

Under semestern

Solskydd

En av de viktigaste - om inte den viktigaste - produkterna du behöver är såklart solskydd. Det är extremt viktigt att skydda huden mot solens farliga UV-strålar. Annars riskerar du att få solskador som kan leda till pigmentering och ibland även hudcancer. För att vara säker på att du skyddar dig ordentligt rekommenderas ett solskydd med ett brett spektrum för både kroppen och ansiktet. Använd alltid solglasögon och ta pauser från solen.

Två populära solskydd som vi säljer är Cicamed Spf Protection Booster och Daily Sunshield Spf 30 från NuBio. Cicamed Spf Protection Booster är ett solskydd som är lätt och har en elegant formula. Solkrämen har också flera hudvårdande egenskaper och kan användas på daglig basis även som dagkräm.

Lugnande och svalkande

Har du ändå lyckats bränna dig och du känner att huden är känslig, köp då med dig en svalkande mask. Det finns fler typer av masker som lugnar huden och ger en kylande känsla

           
Cucumber Gel Mask innehåller Aloe Vera, grönt te och kamomill för att lugna huden. Gel-texturen gör produkten även härligt svalkande, och vi upplever att den dämpar svullnad och ger huden. En perfekt sommarmask!

Efter semestern

Nu när du är tillbaka från semestern vill man underhålla den vackra solkyssta färgen från sommar-solen.

Återfukta, återfukta, återfukta

Använd Bio-Oil varje dag för att hålla huden återfuktad och därmed kommer din vackra solbränna hålla. Bio-Oil har även förmågan att ge dig en jämnare hudton, minska ärr och minska synligheten av bristningar.

Använd Bio Oil PureCellin mot bristningar        

 

 

 

Produkterna för semestern

Nedan har vi listat fyra semesterprodukter som nämnt i artikeln ovan.