Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans

3 effektiva tips mot problem med acne

Att ha problem med acne och envisa finnar som vägrar försvinna är ett av våra vanligaste hudproblem. Det finns många myter kring vad som gör att finnar uppstår och hur du kan behandla acne. Tandkräm på finnarna? Sluta äta choklad? Listan på behandlingsmetoder kan göras lång och det är svårt att veta vad som verkligen fungerar för just dig. Nedan kommer 3 tips på hur du effektivt kan bli av med dina problem med acne, sanningen är att all acne faktiskt går att behandla!

1. Ät rätt

Problem med acne-1

Att du ska sluta äta choklad för att det kan leda till problem med acne är inte riktigt helt sant. Alla produkter som innehåller mycket socker är mindre bra att äta om du vill bli av med dina finnar och choklad är alltså en av dessa. Men de största bovarna när det gäller acne är faktiskt mjölkprodukter, och många är känsliga mot mjölk utan att veta om det. Mättade fetter är inte heller bra i för stora mängder, så undvik tex att överkonsumera smör, grädde och ost. Andra fetter som däremot är väldigt bra är naturliga oljor som exempelvis olivolja och rapsolja. Ett ämne som är mycket effektivt mot hudproblem är zink, då det hjälper hudens naturliga läkningsprocess. Det har visat sig att många som har acneproblem har låga zinkvärden.

Vi rekommenderar: Undvik gluten och mejeriprodukter i största möjliga mån. Minska ditt sockerintag och ät mat som innehåller mycket zink. Ät mycket antiinflammatorisk mat som t.ex. fet fisk, ingefära, gurkmeja och vitlök.

Har du problem med acne? Testa marknadens säkraste och effektivaste hemmabehandling här.

2. Använd rätt hudprodukter

Problem med acne-2

En av de absolut bästa metoderna för att förebygga och bli av med finnar är att investera i rätt hudvårdsprodukter. Välj produkter som aktivt verkar för en mer problemfri hud och förstärker hudens naturliga processer för detta. Du bör både investera i en behandlande kräm, en bra rengöring och en återfuktande samt reparerande lotion. Oljor, vitaminer och antioxidanter är ingredienser som ger effektiva resultat och bygger upp huden inifrån. En produkt som stimulerar hudens kollagenproduktion är även toppen när du vill bli av med dina acneärr eftersom att den hjälper huden att läka sig själv.

Vi rekommenderar: Vi rekommenderar Cicamed Vitamin C-serum som är en del av deras ekologiska hudvårdsserie framtagen av några av världens främsta hudvårdsspecialister. Den innehåller t.ex. hyaluronsyra som återfuktar på djupet och förbättrar hudens struktur och trollhassel som lugnar och dämpar rodnad. Den är även full av vitaminer och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och stimulerar kollagenproduktionen.

Letar du efter en hudkräm som återfuktar på djupet och förbättrar hudens struktur? Testa Cicamed's organiska Vitamin C-serum här!

3. Behandla rätt

Problem med acne-3

Problem med acne är högst individuellt och olika behandlingar passar olika hudtyper. De vanligaste orsakerna till finnar och orenheter är ökad talgproduktion, bakterietillväxt, igentäppta porer och problem i huden. Det finns en mängd olika behandlingskrämer som hjälper dig att bli av med dessa problem, försök att välja en som verkar på ett naturligt sätt. När du blir av med finnarna är det mycket vanligt att det uppstår ärr på din hy, så att behandla dessa är en minst lika viktig del av behandlingen och viktigt att inte glömma. Det finns många tekniker och metoder framtagna för att aktivt bli av med ärren som skapas på din hy, även här är det bra att använda sig av en metod som hjälper dig på ett så naturligt sätt om möjligt.

Vi rekommenderar: En magisk kräm som effektivt och snabbt hjälper till att reducera finnar är Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment som du hittar här. Krämen är framtagen för att hjälpa hudens egna förnyelseprocesser och verkar effektivt genom genom punktbehandling. Utöver detta reducerar den även ärr och missfärgningar samt verkar i förebyggande syfte. En annan otroligt effektiv metod för att bli av med acneärr är behandling med hjälp av microneedling som stimulerar hudens produktion av kollagen. Där rekommenderar vi vår Skinroller PRO, Sveriges mest sålda Skinroller med en ny förbättrad design. Skinroller PRO kan du köpa här. Bildkälla: netdoctor.net

 

 

 

Produkter för problemhud

Detta är en beskrivande text om hur kunderna ska tänka när dom väljer mellan produkterna som är länkade här nedan.