Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans
https://www.skinroller.se/image/3363/Behandla-Rynkor-Med-Dermaroller-1.jpg

Behandla rynkor med Dermaroller / Skinroller Rynkor

Åldrande är något ingen kommer undan och de är en naturlig del av hudens åldringsprocess. När de uppstår och till vilken grad de uppstår kan man dock försöka påverka. För att minska uppkomsten av rynkor är det viktigt att skydda sig från solen med hjälp av solskyddsfaktor eller att skydda huden med kläder eller i skuggan. Men hur mycket vi än skyddar oss så uppstår det ändå rynkor förr eller senare.

Om du vill behandla de rynkor som redan uppstått är det en utmärkt idé att prova en dermaroller. En skinroller kan hjälpa till att minimera linjer och kan bidra till en något stramare hud med jämnare hudton. Skinroller är en roller som består av hundratals nålar som perforerar huden lätt och därmed skapar kontrollerade små skador. Detta sätter igång en läkningsprocess i huden som gör att den börjar reparera sig. I samma veva kan den även förbättra utseendet och strukturen. Resultatet kan variera på rynkor på olika platser i ansiktet.

Motverka rynkor med Retinolserum

 

Retinol är en typ av A-vitamin som kan motverka fina linjer, jämna ut din hudton och öka hudens kollagenproduktion. Serumet tränger snabbt ner i huden där de aktiva ingredienserna kan jobba för att din hud ska bli fastare och minska fina linjer. Vårt retinol serum är även berikat med den kraftfulla antioxidanten Vitamin E. Köp skinroller och och retinol serum här!

Få bort rynkor med Vitamin-C serum

Vitamin c och skinroller

Detta serum innehåller en koncentration av 15% Vitamin C och verkar för att stimulera kollagenprouktionen, jämna ut hudtonen och även tillföra huden extra fukt. Serumet är helt veganskt, icke djurtestat och även parabenfritt. Radiant 15% Vitamin C ska idealt användas tillsammans med Skinroller PRO för bästa resultat. Vi rekommenderar att du använder dig av storleken 0.5 mm när du behandlar rynkor i ansiktet.

Köp Skinroller tillsammans med Vitamin C serum till paketpris HÄR

Behandla kråksparkar och ögonrynkor

För behandling av fina linjer kring ögonen rekommenderar vi speciellt vår ögonroller. Den är lite mindre en en vanlig skinroller för att lättare komma åt kring ögonen. Den har även något kortare nålar (0,3 mm) som är speciellt anpassade för den tunna, känsliga huden kring ögonen. Köp ögonroller här!

 

 

Paketpriser

Köp Skinroller till paketpris! Spara upp till 40%