Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans

Så äter du dig till din drömhy

Hur vore det att kunna äta dig till din drömhy, mat är ju något du ändå måste få i dig varje dag? Att du blir vad du äter är ett ordspråk det ligger mycket sanning i, och att noga välja vad du stoppar i dig är bland det vettigaste du kan göra när det gäller smarta investeringar. Du har bara en kropp och den ska räcka hela livet, så om det är något du ska satsa på är det den. Och när du ändå måste äta, varför inte välja en kost som faktiskt är bra för din kropp och samtidigt gör ditt yttre vackrare? Här är den bästa maten om du vill äta dig till din drömhy!

Mandel

Ät dig till din drömhud

Mandlar är fulla av E-vitamin, en antioxidant som skyddar din hy mot fria radikaler och håller ålderstecknen borta. De innehåller även Omega 3, få har nog missat denna hyllade fettsyra som är fantastik för både din hy och resten av din kropp. Tips: Ställ en skål fylld med mandlar på köksbordet och mumsa i dig en näve om dagen. Och drick massor av mandelmjölk!

Har du testat alla hudvårdsprodukter du kommit över men utan resultat? Testa prisbelönta Bio-Oil här

 Tomat

Ät dig till din drömhud

Tomater är kända för att både hålla din hy ung och frisk samtidigt som de motverkar hudproblem som kan uppkomma från tillexempel fet mat och rökning. Tomater är nämligen fulla av antioxidanten lykopen, som är bland det bästa du kan få i dig om du vill äta dig till din drömhy! Tips: Att lägga till en enkel sallad till middagen gjord på skivade tomater med olivolja och vinäger ringlandes över är riktigt gott.

Gurka

Ät dig till din drömhud

Gurka består till 96 % av vatten och är därför som godis för huden. Vatten är vår viktigaste ingrediens för att må bra och lider du ofta av torr hy är gurka den perfekta medicinen. Gurka innehåller även mineralen silica som verkar både för en vackrare hy och ett vackrare hår! Tips: Använd alltid gurka som ingrediens i salladen. Många tycker att det känns lite tråkigt då den inte bidrar så mycket till smaken, men tänk om! Vill du äta dig till en vackrare hy? I med mer gurka i salladen.

Vill du bli av med problemhy? Testa marknadens naturligaste och effektivaste metod här.

Lax

Ät dig till din drömhud-5

Det är säkert inte första gången du hör tjatet om hur bra det är att äta mycket fisk. Speciellt lax och annan fet fisk innehåller massor av omega 3 och som motverkar inflammatoriska tillstånd i huden, samtidigt som fettsyrorna återfuktar din hy inifrån. Lax innehåller även selen som motverkar ålderstecken som tillexempel rynkor. Tips: Ät fisk minst två gånger i veckan, men fler om du kan. Välj lax eller en annan fet fisk om du har möjlighet.

Apelsin

Ät dig till din drömhud-2

Denna frukt är en riktig vitaminbomb! En av de absolut bästa ämnena för huden är C-vitamin, vilken apelsiner är fulla av. C-vitaminen hjälper din kropp att läka och stärka din hy och gör att den mer effektivt kan reducera hudproblem och skapa nya fräscha hudceller. Tips: Ät dig till din drömhy samtidigt som du ger dig själv en extra energiboost genom att äta en apelsin som mellanmål varje dag! Perfekt då eftermiddagsdippen börjar tränga sig på. Läs även: Nya mirakelmetoden för problemhy - en tidsmaskin huden

Yoghurt

Ät dig till din drömhud-6

Yoghurt innehåller höga halter av mjölksyra och zink som hjälper din hy att hålla sig ung och frisk. Yoghurt verkar även anti-inflammatoriskt för kroppen och rengör huden inifrån. Tips: Gör en yoghurt-mask! Smörj in ansiktet med yoghurt, låt verka en stund och skölj sedan av. Yoghurt är såklart också ett perfekt frukostalternativ om du hellre föredrar att äta dig till din drömhy!

Pumpa

Ät dig till din drömhud-3

Pumpa ökar kroppens kollagenproduktion, ett ämne som hjälper cellförnyelseprocessen och bygger upp och stärker din hy. Att tillexempel blanda krämer och masker av pumpa som en metod för att bli av med acne har visat sig vara effektivt för många. Läs även: Har du problem med acne? Så blir du av med envisa finnar Tips: Fira Halloween. Snart kryllar det av pumpor i butikerna, roffa åt dig så många du kan och laga pumpasoppa!

 

 

Våra favoriter

Vi har samlat några av våra favoritprodukter. Kanske hittar du en ny favorit!