Fri faktura & 14-dagar öppet köp

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Fri faktura & 14-dagar öppet köp

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av Mars
  • 1-3 dagars leverans
 

5 tips- strålande hud livet ut!

Nedan finner du den kompletta listan på 5-tips som hjälper dig att behålla en ung hud och kollagenproduktionen igång livet ut!

1. Inkludera Vitamin C i din hudvårdsrutin

Känner du till varför vitamin C är så viktigt för huden? Studier har visat att kvinnor över 40 som tar ett dagligt intag av vitamin C är mindre benägna att få rynkor. Ytterligare studier har visat att Vitamin C är 20 ggr mer effektivt för huden när det appliceras direkt på.

 C-vitamin är grunden för bildandet av kollagen och tillåter kollagen reproduktion. Utan vitamin C kan aminosyror inte kopplas samman för att bilda kollagen. Det är därför viktigt att du lägger vikt på vitamin C, oavsett om det gäller mat eller hudvårdsprodukter, särskilt desto äldre man blir.

Serum med vitamin c 

2. Skydda huden mot solen

Något som känns ganska självklart men som ofta glöms bort är att skydda sig själv ifrån solen. Även nu under hösten och vintern när soltimmarna blir färre så är det viktigt att använda sig av en dagkräm som innehåller SPF.

3.Peela och exfoliera huden i ansiktet

Den här punkten är en av dem mest effektiva sakerna du kan göra för att hålla din hud i schack året om. Exfoliering betyder detsamma som peeling i dagligt tal. Det handlar I grund och botten om att hjälpa kroppen med att föra bort döda hudceller för att stimulera nyproduktion. Att exfoliera huden stimulerar inte bara hudens kollagenproduktion från djupet, utan ger dig även en jämnare hudton och mer lyster- “Glowing skin is always in!” som vi på Skinroller brukar säga.

4. Reparera med Retinol

Har du hört om mirakelingrediensen Retinol innan? Om inte så ska vi berätta vad det har för effekt på huden och hur det kan hjälpa dig. Retinol är superingrediensen alla hudvårdsnördar snackar om just nu.

Serum är särskilt lämpad för att stimulera kollagenproduktionen eftersom det består av mindre molekyler som kan tränga djupt in i huden och leverera en mycket hög koncentration av aktiva ingredienser; precis där det behövs. Ett serum kan verkligen hjälpa din hud på sikt för att öka kollagen och hålla vätskenivåerna i balans.

Neutriherbs Retinol Serum med Vitamin E är ett nytt serum i sortimentet som kommer att förbättra din hudstruktur och din hudton. Fina linjer minskar och du får mer lyster och glöd i huden. Eftersom serumet tränger längre ner i huden än vad du är van vid är det viktigt att vänja in huden. Använd det var annan till var tredje dag för att huden skall vänja sig. Sedan kan du sakta men säkert övergå till att använda det dagligen

Rtinol serum

 5. Dricker du mycket koffeindryck? Se hit!

Du har säkert ofta fått höra hur viktigt det är att dricka vatten. Faktum är att ett glas vatten i timmen gör oss friskare, piggare och vackrare på utsidan. Har man torr hud försöker huden kompensera för detta genom att öka produktionen av talg, vilket betyder.

Något många glömmer bort är att koffeindrycker är vätskedrivande och på så sätt torkar ut huden. För varje kopp kaffe eller annan koffeindryck du dricker är det viktigt att kompensera med lika mycket vatten eftersom att koffein torkar ut både dig och din hud. Om du inte klarar dig utan kaffe, se till att dricka ett glas vatten i timmen.

 

Långsiktig hudvård

Med en hög solskyddsfaktor undviker du fula solfläckar och pigmentförändringar som kan bli mycket dyra att få bort senare. Vatten håller din kropp och hud återfuktad inifrån.  Gör en insats för dig själv och följ dessa tips, släng gärna iväg ett mail till oss och berätta om dina bästa hudvårdstips så kan vi lägga till dem i listan. Det kan vara värt att investera i en retinol produkt som Neutriherbs Retinol Serum, serumet som kan bespara dig tusenlappar och oönskade ålderstecken. Neutriherbs Vitamin C Serum + Hyaluronic Acid passar även väldigt bra tillsammans med vår Skinroller. Serumet appliceras på direkt efter behandling och slussas därför djupare ner i huden. 

 

Köp Vitamin C och Retinol till paketpris idag, betala endast 329kr (ord 418kr)

Ange rabattkod: PAKET

 

 

 

En riktig fuktbomb

Nedan har vi samlat produkter med Vitamin C och Retinol.