Bekämpa finnar | Köp hudvård mot acne hos oss - Skinroller.se
menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.
  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av December!
  • Fri frakt!

Anti-akne

Akne är inte bara finnar utan bidrar också till rodnad, torrhet och en hel del ärr. Aknebehandlingar är till för dig som vill klara upp en envis problemhy. Dessa produkter hjälper till att lugna, återfukta och behandla akne samt ärr. Se din hud förvandlas!

    UTVALDA FAVORITER

Filtrera
HUDTILLSTÅND (0/11 valda)
Sortera

Visa fler

Motverka akne och problemhy

Akne börjar när sekret från hudens talgkörtlar sätter ihop de små öppningarna för hårsäckar (tilltäppta porer). Om öppningarna är stora, är de ofta svarta pormaskar: små platta fläckar med en mörk färg. Om öppningarna håller sig små, är de ofta vita pormaskar: små köttfärgade bultar. Båda typerna av täppta porer kan utvecklas till svullna, ömma inflammationer och finnar. Svåra fall av akne (cystisk akne) är fasta svullnader under hudens yta som blir inflammerade, ömma och ibland infekterade.

Många studier har visat att salicylsyra (BHA) och bensoylperoxid är essentiella anti-acne-ingredienser och det första steget innan du söker professionell hjälp. Det finns många produkter som innehåller salicylsyra (BHA) och bensoylperoxid. Många av dem innehåller dock också skadande ingredienser som kan öka oljeproduktionen och samtidigt orsaka torra partier. Därför är det så viktigt att du väljer anti-akne-produkter på ett noggrant sätt. Även de bästa anti-akne-hudvårdrutinerna kan gå fel om du överdriver, inte håller koll på hur din hud svarar, och om du inte väljer en lämplig hudvårdsrutin som kompletterar dina anti-akne produkter.

Vad du kan testa och vilka ingredienser du ska leta efter:

Vissa behöver kanske inte använda både salicylsyra (BHA) och en bensoylperoxidprodukt. För vissa behövs båda. Du måste helt enkelt testa dig fram och se vad som fungerar för din hud.

Ett annat sätt att experimentera är att använda bensoylperoxidprodukten en dag och nästa dag använda salicylsyra (BHA). Du kan också experimentera med att använda salicylsyra (BHA) under dagen och bensoylperoxidprodukten på natten.

Produkter med retinol, niacinamid och C-vitamin kan också hjälpa till, eftersom varje ingrediens arbetar för att förbättra matt, ojämn hudton, minimera porer och har hudåterställande egenskaper som balanserar huden och får den att kännas normal.