Handla för 999kr - få 250kr rabatt! Kod: OKT250

menu Created with Sketch.
search Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
bag Created with Sketch.

Handla för 999kr - få 250kr rabatt! Kod: OKT250

  • Över 100.000 nöjda kunder!
  • Köp nu, betala i slutet av November!
  • Fri frakt över 399kr

Black Friday

När börjar Black Friday 2020?

Hur länge varar Black Friday 2020? 

Hur länge är Black Friday 2020? 

Det här är Black Friday

Fredag ​​är vanligtvis en ljus dag vi ser fram emot eftersom man har sett fram emot att avsluta arbetsveckan och ha kul på fredagskvällen och helgen. Men det finns en fredag varje år som är speciell. Det händer nästa gång 27 november 2020 och kallas för Black Friday. 

Black Friday har förvandlats till en av de största enskilda shoppingdagarna i USA och andra länder. Det är stora reor och prissänkningar på produkter som hudvård, smink, skönhet, kosttillskott och rea på andra skönhetsprodukter. När man startade med Black Friday för länge sedan var dock konceptet något annat.

Vi ska besvara frågan på vad Black Friday är, när Black Friday är och hur länge Black Friday håller på 2020.

När är Black Friday?

För att svara på när Black Friday startar 2020 så är datumet den 27:e November 2020. Det är dagen efter Thanks Giving i USA. '

Hur startades Black Friday? 

Det finns olika teorier om hur "Black Friday" startade. En är att Black Friday är det datum där många större återförsäljare äntligen ser årets vinst. Det kallas ibland att vara "i svart" (istället för "i rött") på grund av alla shopping inför julen som börjar just den dagen. 

 

På Skinroller är Black Friday starten på julhandeln. Denna fredagen kan du hitta de bästa dealsen. Skynda att fynda bland våra fantastiska Black Friday erbjudanden. 

Black Friday i Sverige

De första Black Friday kampanjerna i Sverige startade några år efter USA, och intresset för högtiden har sedan dess ökat stort och fortsätter göra det även under 2020. Fler och fler butiker börjar med Black Friday, både online och i butik. Fördelen med att handla på Black Friday online är att du inte ens behöver lämna hemmet och kan fynda din Black Friday tryggt och säkert utan trängsel. Utan att du, som konsument, ens behöver lämna hemmet. 

Black Friday på Skinroller
Vi på Skinroller älskar att skämma bort våra kunder med bra Black Friday Erbjudanden. Därför har vi samlat de bästa erbjudandena på hudvårds, skönhet och kosttillskott på Skinroller.se. Skinroller erbjuder ett brett sortiment av handplockad och prisvärd hudvård och skönhet.

Shoppa dina julklappar till mamma på Black Friday. Vi har färdiga hudvårdspaket, startpaket och fina presenter till mor.

Vi på NordicFeel älskar att fynda och därför har vi givetvis samlat de allra bästa erbjudandena här.


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Visa fler